Sprekers 2019

Saskia Henzel_CIAM2019.jpg
Saskia Henzel
Product Manager Betalen
De Volksbank

Sinds 2014 is Saskia werkzaam als Product Manager Betalen bij De Volksbank N.V. en sindsdien heeft ze zich bezig gehouden met het ontwikkelen en beheren van producten van de bank, zoals de creditcard en iDIN.

Rion Rijker_DP2019.jpg
Dagvoorzitter
Rion Rijker
Privacy Jurist
Orula Consultancy & Juridisch Advies

Rion is een ervaren privacy jurist (CIPP/E, CIPM & FIP) die meerdere jaren ervaring heeft in het adviseren van verschillende typen organisaties over privacy en informatiebeveiliging aspecten. Hij is eigenaar van Orula Consultancy en Juridisch advies en mede-eigenaar van TrainMe B.V. een bedrijf gespecialiseerd in het trainen en weerbaar maken van professionals op het gebied van social engineering.

Pavle Bojkovski_CC2017.jpg
Pavle Bojkovski
Senior Adviseur
Whitebridge Advocatuur

Pavle Bojkovski is een ervaren expert in het IT- en Privacy recht bij Whitebridge Advocatuur BV, een prijswinnend kantoor op het terrein van Privacy recht in Nederland. Hij is een probleemoplosser, die juridische en praktische oplossingen vindt voor de vragen die ontstaan uit technologische ontwikkelingen. Hij doet dit met veel plezier voor grote internationale clienten

Nick Ceton_CIAM2019.jpg
Nick Ceton
Programma Manager Personalisatie
NPO

Nick houdt zich bezig met de personalisatie strategie en de implementatie van identity management voor onder meer online video diensten. Nick heeft meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van (digitale) diensten in de broadcast media.

Trevor Camp_CIAM2019.jpg
Trevor Camp
Strategic Account Executive
Venafi

Trevor has 25 Years experience including Product Marketing and Sales & Marketing leadership roles across EMEA. Most recently at Mandiant before their acquisition by FireEye and for the last three years with Venafi, a privately held company. Venafi received $100m investment
by TCV partners Nov 2018. Trevor handles Sales and business development roles in the Uk, Nordics and Holland for Venafi.

Meer sprekers worden geladen