Sprekers 2019

Geoffrey Huizinga_CIAM2019.jpg
Geoffrey Huizinga
Digital development Personalisation
KLM

Geoffrey is sinds 2 jaar werkzaam als digital development manager personalisation bij KLM. Vanuit die rol is hij bezig met customer API,  Autorisatieserver voor klanten (ASFC), Customer Identity en Customer Identity Business Services.

Rion Rijker_DP2019.jpg
Dagvoorzitter
Rion Rijker
Privacy Jurist
Orula Consultancy & Juridisch Advies

Rion is een ervaren privacy jurist (CIPP/E, CIPM & FIP) die meerdere jaren ervaring heeft in het adviseren van verschillende typen organisaties over privacy en informatiebeveiliging aspecten. Hij is eigenaar van Orula Consultancy en Juridisch advies en mede-eigenaar van TrainMe B.V. een bedrijf gespecialiseerd in het trainen en weerbaar maken van professionals op het gebied van social engineering.

Nick Ceton_CIAM2019.jpg
Nick Ceton
Programma Manager Personalisatie
NPO

Nick houdt zich bezig met de personalisatie strategie en de implementatie van identity management voor onder meer online video diensten. Nick heeft meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van (digitale) diensten in de broadcast media.

Saskia Henzel_CIAM2019.jpg
Saskia Henzel
Product Manager Betalen
De Volksbank

Sinds 2014 is Saskia werkzaam als Product Manager Betalen bij De Volksbank N.V. en sindsdien heeft ze zich bezig gehouden met het ontwikkelen en beheren van producten van de bank, zoals de creditcard en iDIN.

Wiljan Janssen_CIAM2019.jpg
Wiljan Janssen
Product Manager
De Volksbank

Vanaf 1994 werkzaam in het Betalingsverkeer in verschillende functies bij verschillende banken. Sinds 2014 werkzaam als Product Manager bij de Volksbank. Sinds 1 mei Product Change Manager voor de Zakelijke producten van de merken van de Volksbank. Dit is met name het ontwikkelen en beheren van producten specifiek voor de klein zakelijke ondernemer, de ZZP’er. Deze producten moeten de zakelijke ondernemer helpen bij het ondernemen maar ook financieel weerbaar maken.

Meer sprekers worden geladen