Programmacommissie

Erika Mulder_CIAM2019.jpg
Erika Mulder
Senior Business Consultant IAM
Randstad Groep Nederland

Erika is een ervaren informatie analist die de verschillende onderdelen van de Randstad Groep Nederland, te weten Randstad, Tempo-Team en Yacht  met diverse Customer Identity & Access Management vraagstukken heeft geholpen.  Het betreft hier externe klanten die hun profiel opbouwen via één van de websites,  als interne gebruikers.

Geoffrey Huizinga_CIAM2019.jpg
Geoffrey Huizinga
Digital development Personalisation
KLM

Geoffrey is sinds 2 jaar werkzaam als digital development manager personalisation bij KLM. Vanuit die rol is hij bezig met customer API,  Autorisatieserver voor klanten (ASFC), Customer Identity en Customer Identity Business Services.

Rion Rijker_DP2019.jpg
Dagvoorzitter
Rion Rijker
Privacy Jurist
Orula Consultancy & Juridisch Advies

Rion is een ervaren privacy jurist (CIPP/E, CIPM & FIP) die meerdere jaren ervaring heeft in het adviseren van verschillende typen organisaties over privacy en informatiebeveiliging aspecten. Hij is eigenaar van Orula Consultancy en Juridisch advies en mede-eigenaar van TrainMe B.V. een bedrijf gespecialiseerd in het trainen en weerbaar maken van professionals op het gebied van social engineering.

Nick Ceton_CIAM2019.jpg
Nick Ceton
Programma Manager Personalisatie
NPO

Nick houdt zich bezig met de personalisatie strategie en de implementatie van identity management voor onder meer online video diensten. Nick heeft meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van (digitale) diensten in de broadcast media.

Meer sprekers worden geladen