Nieuws

Nieuwsitem 12 augustus 2019

Heliview en 1931 zorgen voor groen

Dankzij een samenwerking tussen Heliview en 1931 congrescentrum worden er vijf bomen in het Atlantisch Woud in Brazilië geplaatst. Samen maken wij de wereld een stukje groener.

+ Lees meer
Congresnieuws 10 juli 2019

Verdien het klantvertrouwen en beveilig de data

In de huidige digitale wereld spelen een optimale ‘Customer experience’ en het winnen van klantvertrouwen een steeds belangrijkere rol. Het op de juiste manier gebruiken van de identiteit van klanten is de uitgelezen kans om een concurrentievoordeel te behalen. Maar hoe kan dit op een veilige en naadloze manier?

+ Lees meer
Congresnieuws 18 juni 2019

Identiteits- en toegangsbeheer voor klanten

Klanten verwachten onder andere dat ze online snel en eenvoudig kunnen aanmelden, inloggen en hun gegevens kunnen wijzigen. Echter vergt dit achter de schermen de nodige inspanningen op diverse applicaties en systemen in organisaties. Met name door de verhoogde privacy- en veiligheidsaspecten komt Customer Identity & Access Management (CIAM) steeds hoger op de ICT-agenda.

+ Lees meer
Persbericht 04 december 2018

Terugblik Customer Identity 2018

Op 14 november 2018 vond de derde editie van het Congres Customer Identity plaats in Stadion Feijenoord. Benieuwd naar sfeerfoto’s van de dag? Lees dan snel verder!

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen