Zorg voor de optimale ‘Customer experience’ en win het klantvertrouwen

Customer Identity & Access management (CIAM) is een ontwikkeling vanuit traditioneel Identity & Access Management (IAM) waarbij de focus op de externe klant is gericht. Tijdens het CIAM congres krijgt u informatie over het beheren, beschermen en beveiligen van de identiteiten van externe klanten. Hierbij kijken we naar de techniek die hiervoor nodig is, maar ook naar mensen, processen en de organisatie. Het congres gaat dus niet alleen over ICT, maar ook over proces- en cultuurveranderingen binnen de organisatie.
 

Direct aanmelden!

Onderwerpen die aan bod komen:

  • CIAM vs. IAM
  • Security en Privacy uitdagingen
  • Registratie- en inlogprocessen
  • Identificatie, authenticatie, verificatie en autorisatie
  • Compliancy
  • Architectuur en standaarden
  • Customer experience
  • Awareness & cultuur
  • Technologische ontwikkelingen (Biometrics, AI)


Onder toeziend oog van de programmacommissie wordt het congresprogramma samengesteld. Naast een inhoudelijk sterk congresprogramma biedt het congres u ook de mogelijkheid om te netwerken met uw vakgenoten.

Interview
Rion Rijker

Wat vindt Rion Rijker van CIAM?

Rion Rijker, dagvoorzitter van het Customer Identity & Access Management congres 2019, was al vanaf jonge leeftijd geïnteresseerd in IT. In de tijd dat Windows opkwam, de floppy’s belangrijk werden en men begon te internetten via de telefoonlijn, merkte Rion dat hij de technische IT kant snel onder de knie kreeg. Hij begon zich verder te verdiepen en startte zijn bachelor Bedrijfskundige informatica. Na zijn bachelor begon hij aan zijn studie rechten met een focus op IT-recht. Dit heeft hem de perfecte combinatie gegeven van juridische kennis en de passie voor IT.

Lees het volledige bericht
Nieuwsitem

Heliview en 1931 congrescentrum zorgen voor groen

Dankzij een samenwerking tussen Heliview en 1931 congrescentrum worden er vijf bomen in het Atlantisch Woud in Brazilië geplaatst. Samen maken wij de wereld een stukje groener.

Lees het volledige bericht

Terugblik Customer Identity 2018

Op 14 november 2018 vond de derde editie van het Congres Customer Identity plaats in Stadion Feijenoord. Benieuwd naar sfeerfoto’s van de dag? Lees dan snel verder!

Lees het volledige bericht

Gold partners

Silver partners

Kennispartner

De locatie

6342.jpg

Het Customer Identity & Access Management congres vindt plaats in Congrescentrum 1931, 's-Hertogenbosch

Congrescentrum 1931
Oude Engelenseweg 1, 's-Hertogenbosch

Inschrijven nieuwsbrief

Meld u aan voor de Security nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de Security events en congressen van Heliview.

Deel dit evenement

Deel het evenement via LinkedIn, Twitter of per e-mail om mee te praten over actuele thema's en op de hoogte te blijven.